Министърът на отбраната Тодор Тагарев трябва да си ходи по

...
Министърът на отбраната Тодор Тагарев трябва да си ходи по
Коментари Харесай

Гуцанов: Тагарев трябва да си ходи по най-бързия начин от българската политика

" Министърът на защитата Тодор Тагарев би трябвало да си върви по най-бързия метод от българската политика ", съобщи Борислав Гуцанов, народен представител от Българска социалистическа партия. Темата той разяснява пред публицисти в Народното събрание, оповестява Българска телеграфна агенция.

Той напомни, че още при първото предложение той да бъде министър в държавното управление на Кирил Петков, от Българска социалистическа партия са споделили, че напущат кабинета, в случай че този човек стане министър на защитата.

" Сега, когато беше назначен при тази срамна коалиция, първото нещо, което поискахме от Българска социалистическа партия, е оставката на министър Тагарев. Този човек е рисков за България и аз не знам какъв брой решения той би трябвало да вкара в пленарната зала, с цел да разбере и парламентарната зала, и хората отвън Народното събрание, че този човек в действителност е рисков, че би трябвало да си върви ", добави Гуцанов.

По-рано през днешния ден Народното събрание включи в седмичната си стратегия за работа чуване на министър-председателя Николай Денков по отношение на визитата му в Украйна и на министъра на защитата Тодор Тагарев. На въпрос какво ще го питат, Гуцанов отговори: " дано на следващия ден да зададем въпросите към господин Тагарев, само че този човек би трябвало да си върви по най-бързия метод от българската политика ". Той е рисков и неслучайно от Българска социалистическа партия поискахме неговата оставка още в първия ден, когато той беше препоръчан за министър на защитата, повтори депутатът.

Относно това, че министър председателят Николай Денков отхвърли да бъдат изпращани български войски в Украйна, и в отговор на въпрос дали " имат опасения по отношение на двустранното съглашение сред България и Украйна ", Гуцанов уточни: " Разбира се, че имаме опасения и на следващия ден сутринта ще ги чуете всичките въпроси, които ще зададем към министър-председателя и към министъра на защитата. "

Това са безумни оферти и какви са тези секрети визити през една седмица на ръководител на Народното събрание, по-късно на министър-председател в Украйна, сподели още депутатът от „ Българска социалистическа партия за България “.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР