Министърът на отбраната на Украйна Олексей Резников заяви, че повече

...
Министърът на отбраната на Украйна Олексей Резников заяви, че повече
Коментари Харесай

Повече от 200 хиляди украинци са се върнали от чужбина да защитават страната си

Министърът на защитата на Украйна Олексей Резников съобщи, че повече от 200 хиляди украински жители са се завърнали от Европа , с цел да пазят страната си, цитира думите му Анадолската организация.

" Повече от 100 хиляди украински жители се причислиха към армията. Повече от 200 хиляди наши жители се върнаха от Европа, с цел да защитят страната ни ", сподели Алексей Резников. " Сред тях има и задгранични доброволци . "

" Няма да победим Русия с количество, ще я надвием с качество ", сподели Резников. " Никой в ​​света не вярваше, че ще устоим, изключително че ще издържим толкоз дълго. Ние не стопираме. Напротив, нападаме в този момент ", сподели той. " Плановете на врага са осуетени. Целият свят вижда това. "
 Британското МО регистрира неуспех на Русия в Украйна
Британското МО регистрира неуспех на Русия в Украйна

" доста малко евентуално " било Москва да е постигнала набелязаните цели досега

Той сподели, че съветската войска е претърпяла " огромни загуби " и по тази причина е " атакувала учебни заведения и лечебни заведения. " Руските сили, нахлули в Украйна, са умъртвили повече цивилни, в сравнение с бойци. Това съобщи украинският министър на защитата Олексий Резников, представен от " Ройтерс ".

Резников добави, че работата по евакуация на цивилни по филантропични коридори продължава в столицата Киев и градовете Мариупол, Суми и Харков.

Повече от, заяви организацията на Организация на обединените нации за бежанците. Повечето от бежанците са дами и деца , защото в Украйна е въведено военно състояние и мъжете са мобилизирани.

Междувременно Русия също за военните дейности в Украйна. Според президента на Русия Владимир Путин " западните спонсори " не крият, че подкрепят събирането на наемници за присъединяване в спора - " те го вършат намерено, пренебрегвайки всички правила на интернационалното право ".

Украинският външен министър Дмитро Кулеба съобщи преди няколко дни, че страната е получила на страната на Киев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР