Министърът на отбраната на САЩ пристигна днес в Грузия –

...
Министърът на отбраната на САЩ пристигна днес в Грузия –
Коментари Харесай

Лойд Остин на черноморска обиколка срещу реската заплаха

Министърът на защитата на Съединени американски щати дойде през днешния ден в Грузия – първа спирка от обиколката му на три черноморски съдружника, които той ще увери в поддръжката на Съединени американски щати против съветски закани, съобщи Агенция Франс Прес.

Това е първата аудиенция на началник на от 2014 година. Целта на Остин е да възобнови стратегия за военно образование и да показва уговорката на Вашингтон към, която от години се стреми да стане член на НАТО.
 Шефът на Пентагона издаде инструкция по тактиката за опълчване на Китай Шефът на Пентагона издаде инструкция по тактиката за опълчване на Китай
Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин е издал вътрешна инструкция по отношение на тактиката и задачите на борбата с Китай, който Съединени американски щати...

„ Засилваме суверенитета на страни, които са на първа линия пред съветската експанзия “, съобщи източник от американската администрация пред кореспонденти преди визитата.

Руски бойци са ситуирани в два грузински разколнически района – Абхазия и Южна Осетия, а Москва се опълчва на всевъзможни опити Грузия да стане пълновръстен член на Северноатлантическия пакт.

След Тбилиси Остин ще посети Украйна и Румъния със същото обръщение за поддръжка против Русия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР