Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин заяви днес, че

...
Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин заяви днес, че
Коментари Харесай

Лойд Остин: Хамас издигна злото на ново ниво след Ислямска държава

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин съобщи през днешния ден, че бойците на " Хамас " са издигнали " злото на ново равнище " спрямо джихадистите от групировката " Ислямска страна " (ИД), и даде обещание " непоколебима поддръжка " за Израел във войната му против палестинската ислямистка формация, оповестява Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 348
С ИД " имах възприятието, че гледаме злото в очите, това в действителност беше зло ", сподели Остин на конференция след среща с израелския си сътрудник Йоав Галант в Тел Авив.

" Това, което видяхме от " Хамас ", е, че злото доближи ново равнище ", добави американският министър на защитата, като акцентира, че " в никакъв случай не е имало опрощение за тероризма ".

Остин сподели, че Съединени американски щати ще дават на Израел всичко, от което се нуждае, с цел да се пази. " Съединени американски щати поддържат Израел, което не предстои на разискване и в никакъв случай няма да предстои ", означи той, само че прикани еврейската страна да уточни отговора си.

" Демокрации като нашата са по-силни и по-сигурни, когато съблюдаваме законите на войната ", съобщи Остин, като изрази увереността си " добре ръководените " израелски сили да бъдат " дисциплинирани " в своите интервенции.

Остин, който по време на визитата си следва да се срещне с израелския министър председател Бенямин Нетаняху, се чака да участва на доставката на част от военната помощ, изпратена от Съединени американски щати на Израел след началото на спора на 7 октомври сред " Хамас " и еврейската страна, който към този момент лиши живота на няколко хиляди души. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР