Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин ще се срещне

...
Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин ще се срещне
Коментари Харесай

Министрите на отбраната на САЩ и Израел ще се срещнат след призива на ООН за прекратяване на огъня

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин ще се срещне с израелския си сътрудник във вторник и ще разиска способи за победа над Хамас, разнообразни от осъществяването на сухопътна инвазия в южния град Газа Рафах, сподели Пентагонът.

Пресаташето на Пентагона генерал-майор Пат Райдър сподели пред кореспонденти, че плануваната утринна среща на господин Остин с министъра на защитата Йоав Галант към момента продължава, макар че Израел ненадейно анулира визитата на високопоставена делегация в Вашингтон тази седмица.

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху анулира визитата в символ на митинг против решението на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации от понеделник, призоваващо за неотложно преустановяване на огъня.


Съединени американски щати се въздържаха, решавайки да не употребяват правото си на несъгласие и резолюцията беше призната с 14-0.

„ Има способи да се оправим със опасността от Хамас, като в същото време вземем поради гражданската сигурност “, сподели господин Райдър.

„ Много от тях са от уроци, наши собс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР