Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин е бил диагностициран

...
Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин е бил диагностициран
Коментари Харесай

Никой в Белия дом не знаеше - американският министър на отбраната Лойд Остин е диагностициран с рак

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин е бил диагностициран с рак на простатата през декември, оповестиха американски медии, цитирайки изказване на чиновници от Националния боен център Уолтър Рийд. Ракът е открит при започване на декември по време на лабораторни проучвания за скрининг на простатата, оповестиха от центъра.

На 22 декември Остин претърпя " минимално инвазивна хирургична процедура ", наречена простатектомия за лекуване на рака.  " Министър Остин се възвърне от интервенция без затруднения и се върна вкъщи на идната заран. Беше диагностициран с ранен етап на рак на простатата и има отлична прогноза ", споделиха чиновници.

Въпреки това на 1 януари шефът на Пентагона беше приет в болница " с затруднения от процедурата на 22 декември, в това число гадене със мощна болежка в корема, бедрото и крайници ". „ Той е диагностициран с зараза на пикочните пътища “, се споделя в известието.  Длъжностни лица означиха, че „ инфекцията на Остин е отстранена към този миг “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР