Министърът на отбраната на САЩ Крис Милър и неговите топ

...
Министърът на отбраната на САЩ Крис Милър и неговите топ
Коментари Харесай

Шефовете на Пентагона готови за ваксина идната седмица

Министърът на защитата на Съединени американски щати Крис Милър и неговите топ генерали ще бъдат имунизирани против COVID-19 идната седмица, след предстоящото утвърждение на имунизацията на Pfizer-BioNTech, оповестиха представители на Пентагона.
Милър, заместник-министърът на защитата Дейвид Норкуист, шефът на Генералния щаб ген. Марк Мили и заместник-шефът ген. Джон Хайтън ще бъдат за отбрана на командната конструкция на американската войска, сподели началник в Пентагона, отговарящ за здравните въпроси.
 Тръмп плаши с несъгласие бюджета на Пентагона Тръмп плаши с несъгласие бюджета на Пентагона
Американският президент Доналд Тръмп заплаши през днешния ден да наложи несъгласие върху законопроекта за бюджета на Пентагона, откакто Камарата на пре...
Пентагонът ще получи първичните 44 000 дози от наксината на Pfizer, която може да получи дефинитивно утвърждение от Администрацията по храните и медикаментите още в четвъртък. Последната стъпка ще бъде обзор, плануван за неделя от Консултативния комитет по имунизационните практики на центровете за надзор и предварителна защита на болесттите.
" Ние сме уверени, че ще има имунизации в границите на 24 до 48 часа след решението на консултативния комитет ", сподели генерал-лейтенант Роналд Плейс, шеф на Агенцията за отбранително опазване на здравето.
Освен управлението на Пентагона, предпочитаните получатели във военното ведомство ще бъдат хората от личния състав във военните лечебни заведения и и чиновниците по социална сигурност.
Веднага след приемане на имунизациите, те ще бъдат радзпратени в 16 бази, в това число по една в Южна Корея, Германия и Япония.
 Пентагонът ще изследва разновидности за базиране на военни в България Пентагонът ще изследва разновидности за базиране на военни в България
В идващите 12 месеца Пентагонът ще направи изследване за вероятно непрекъснато разполагане на военни подразделения в региона на Черно мо...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР