Министърът на отбраната на Армения Сурен Папикян прекъсна посещението си

...
Министърът на отбраната на Армения Сурен Папикян прекъсна посещението си
Коментари Харесай

Арменският министър на отбраната прекъсна посещението си в Брюксел заради ситуацията на границата с Азербайджан

Министърът на защитата на Армения Сурен Папикян прекъсна визитата си в Брюксел и се връща в родината си поради обстановката на границата с Азербайджан, оповестява Българска телеграфна агенция, като се базира на представител на арменското военно ведомство.

" Министърът на защитата прекъсна работното си посещаване и се връща в Армения ", заяви представителят. Папикян отпътува за Брюксел през вчерашния ден.

През втората половина на деня през днешния ден край село Тех в арменската Сюникска област станаха стълкновения сред въоръжените сили на двете страни.

Министерството на защитата на Армения заяви за четирима починали и шестима ранени. Арменското военно ведомство популяризира и видеозапис, на който се вижда по какъв начин военнослужещи от Азербайджан се доближават провокативно към арменски военнослужещи, извършващи инженерни работи, след което откриват огън в тяхна посока, напомня ТАСС.

Министерството на защитата на Азербайджан заяви, че трима азербайджански бойци са починали покрай оспорвания Лачински кулоар, път с основно значение, който свързва Армения с Нагорни Карабах и минава през азербайджанска територия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР