Министърът на отбраната - Красимир Каракачанов, заяви на специална пресконференция,

...
Министърът на отбраната - Красимир Каракачанов, заяви на специална пресконференция,
Коментари Харесай

Военният министър: Не ме интересува кое ЦСКА е ЦСКА, феновете на Левски са дребнави

Министърът на защитата - Красимир Каракачанов, съобщи на специфична конференция, че изобщо не го интересуват разногласията кое от двете ЦСКА - ЦСКА 1948 или ЦСКА-София, е същинското ЦСКА. Военният министър добави, че почитателите на Левски са дребнави и се заяждат за нелепости.

Повод за изявлението му е надигналото се публично неодобрение, откакто публично бе оповестено, че Военновъздушни сили ще взе участие в празненството на ЦСКА-София по случай 70-годишния празник на ЦСКА.

Феновете на Левски разгласиха гневна декларация, като зададоха няколко остри въпроса към премиера и военния министър.

“Въобще не ме интересуват разногласията кое ЦСКА е ЦСКА. Виждате, че във Военния клуб ще се организира различно празненство. На другата група също съм им дал опция да честват. Съжалявам, че приятелите ми от фенклуба на Левски са дребнави и се заяждат за нелепости. Няма смисъл да издребняваме за хиляда или две хиляди лв.. Участието на Военновъздушни сили в празника на ЦСКА, ще ни коства най-вече две хиляди лв.. Другата година и Левски има празник. Ако съм жив и здрав, и още съм министър на защитата, ще помоля сътрудниците от Министерство на вътрешните работи да създадат жест към Левски”, съобщи Каракачанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР