Министърът на отбраната Красимир Каракачанов и министърът на вътрешните работи

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов и министърът на вътрешните работи
Коментари Харесай

Двама министри на проверка на граничния район край Кулата

Министърът на защитата Красимир Каракачанов и министърът на вътрешните работи Младен Маринов ще посетят през днешния ден граничният регион на Кулата. Поводът е бежанската обстановка към Солун в Гърция.
Каракачанов: Няма непосредствена заплаха от мигрантска вълна за България При потребност армията има подготвеност да изпрати до 3 хиляди военнослужещи на границата, написа той във "Фейсбук ".
Ще бъдат обсъждани въпроси, свързани с готовността за оказване на подпомагане на органите на Министерство на вътрешните работи при възможна изключителна обстановка вследствие на засилен миграционен напън.
Властите разчистиха огромна част от палатковия лагер край Солун Част от мигрантите още през вчерашния ден са се прибрали в бежанския център
Импровизираният палатков лагер, който беше пред бежанския център в Солун, към този момент е разчистен. Вчера мигрантите напуснаха полето пред центъра и бяха извозени до бежанските центрове в цяла Гърция, откъдето бяха пристигнали.

Те останаха пред бежанския център в продължение на 4 дни в опит да стигнат до границата със Северна Македония, а от там и до страните от Западна Европа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР