Министърът на околната среда Нено Димов обяви, че не е

...
Министърът на околната среда Нено Димов обяви, че не е
Коментари Харесай

Не е моя работа да знам кой е собственик на "Юлен", обяви Нено Димов

Министърът на околната среда Нено Димов разгласи, че не е негова работа да знае кой е действителният притежател на концесионера на ски зоната в Банско " Юлен ". В утринния блок на Нова телевизия уточни, че не вижда проблем по тази тематика, а в случай че има, то той не е обвързван с околната среда, за която дава отговор.

В разбор на продължаващите шествия в отбрана на Пирин министърът разгласи, че те са политически през цялото време и че огромна част от участниците в тях не си дават сметка защо стачкуват. Отново повтори, че няма обикновено мислещ човек, който да си мисли, че в действителност е позволено строителство върху 48% от Пирин, а че ставало дума единствено за 2%, от които вторият въжен превоз бил оскъдна част.

Лидерите на тези митинги на процедура са политически партии, които не съумяха да влязат в Народното събрание, претенденти, които получиха по 20-30 гласа, които се пробват да прокарват решения, които стопират развиването на България, изясни още министърът. Освен това, съгласно него, водачите на този митинг си служат с операции и откровени неистини.

В политиката е ясно, че има доста разнообразни решения, аз съм задължен да последвам закона, а политически митинги е обикновено да има на всички места в демократичния свят, добави Димов. И той стартира тезата, че от Черноморието през вътрешността на страната до планините се блокира всякаква капиталова интензивност като се апелират устройствени проекти и други решения за да се забави осъществяването на плановете.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР