Министърът на околната среда и водите Емил Димитров не е

...
Министърът на околната среда и водите Емил Димитров не е
Коментари Харесай

Ревизоро се пита с какво е по-различен от Корнелия Нинова

Министърът на околната среда и водите Емил Димитров не е склонен с рецензиите към него, че бил професионално незапознат. С какво съм по-различен от Корнелия Нинова, попита той и изрази неразбиране за какво социалистите приветствали водача си. Тя също не била екоексперт. Събирала способени хора на " Позитано " и ги изслушвала, както и той правел.

След като се оказа, че предходният министър е изпил водата на Перник, както се изрази Ревизоро, той поел отговорността по отношение на новия си пост. По проклетия равни нямаме, неудовлетворен е министърът от рецензиите към него. Министерство на околната среда и водите не било отговорно за противозаконните включвания по водопроводната мрежа на градовете, които са в режим на водата, по мнението му.

Министерство на околната среда и водите единствено издава разрешителните за водоползване, съобщи Емил Димитров. Той поема на свое послушание ръководството на водите. Това, което виждал за мръсния въздух не му харесвало, тъй като и неговите деца дишали същото.

Оказва се, че страната ни би трябвало да одобри закон за екологията, с цел да избегне наказателна процедура на Европейска комисия. Трябва да има схващане сред зелените и кметовете, акцентира министърът на екологията.

Ревизоро се закани да не допусне да не се усвоят европарите за екопроекти.

За себе си съм поставил една сериозна дата - който хванал влака - хванал, закани се той. Другите, които изпуснали " евровлака " да чакали идващия. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР