Министърът на околната среда и водите Борислав Сандов, видимо прекарва

...
Министърът на околната среда и водите Борислав Сандов, видимо прекарва
Коментари Харесай

Сандов в работно време във Фейсбук, кара се на дългогодишни журналисти

Министърът на околната среда и водите Борислав Сандов, очевидно прекарва огромна част от работното си време във Facebook, карайки се на дългогодишни публицисти, излиза наяве от разговор, развихрил се във Facebook пространството.

Повод за експлоадирането на Сандов стана пост на журналиста Явор Дачков, който разкритикува министъра на околната среда и водите, че макар обещанието, което даде да върви пешком, сходно на началника си Кирил Петков, въпреки всичко не слиза от скъпа лимузина.

„ Министърът и зам.-министърът на екологията слизат от най-мощното Ауиди-дизел (нещо като Топлоелектрическа централа Марица-Изток на колела) в центъра на София. Иначе зелените политики по унищожаването на стопанската система си вървят добре “, написа Явор Дачков във Facebook.

Вместо Сандов да признае виновността си, се скара на журналиста, обвинявайки го, че поста му е жълто-кафяв, а пък фотографията му била от кола на НСО и от публична аудиенция по протокол.

„ Аз не настоявам, че колата не е на НСО, а че Вие слизате от нея. Ще би трябвало да помолите Бойко Рашков да махне камерите от Мария Луиза, тъй като ще се окаже, че всяка заран ходите на публични визити в постройката на министерството:) Преди време мой другар, който бе длъжностен министър изрично отхвърли да се вози на такава кола и нищо не му направиха. Мисля, че и вие можете да извършите нещо по въпроса. И един другарски съвет. Изтрийте си профила във ФБ, тъй като за два месеца получихте през него вреди, които други ваши сътрудници натрупат с месеци тв участия. Ето и едно експресно изследване. Вашият предходник Емил Димитров ползваше Шкода, която и до през днешния ден си стои пред министерството. Вие се возите на Ауди, което също стои там от месец, тъй като сте вице-премиер. А има настрана и коли за представителни и протоколни потребности, които са други “, отговори му на собствен ред Дачков.

В разногласието се включиха и други консуматори на обществените мрежи, които разясниха, че Сандов очевидно има много време на раздумки във Facebook, откакто страната е в съвършено положение.

„ Между другото е работен ден, господин Сандов. Радваме се, че страната е в съвършено положение и Вие имате време за раздумки във фейсбук “

„ Г-н министър, внимание! Мотика на хоризонта!

„ Ехеее господин министър,забравихте по кое време снимахте онлайн с какви коли идва и си потегля Борисов. И те бяха на НСО, че и дизели като тази, в която Вие се возите. Ама не сладур, а сладкиш сте, че и сте министър с по над 10 часа онлайн във Facebook, Джасимката да не Ви обади на Кирил Петков! “, гласят част от мненията.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР