Министърът на образованието Красимир Вълчев помни все още първия си

...
Министърът на образованието Красимир Вълчев помни все още първия си
Коментари Харесай

Образователният министър разкри кога е получил първата си двойка!

Министърът на образованието Красимир Вълчев помни към момента първия си образователен ден. Той е прекрачил за първи път прага на учебното заведение в град Гълъбово, а търпелива и блага е била класната му в първи клас. Министърът помни и първата си двойка. Тя е била по биология. В студиото на утринния блок на Нова телевизия Вълчев разяснява готово ли е всичко за първия образователен ден и по какъв начин страната ще върне децата в класните стаи.

„ Държавата с всичките си политики би трябвало да вкара децата в учебно заведение “, съобщи той. Относно това би трябвало ли да има наказване за родителите, министърът счита, че това е противоречив въпрос. „ Трябва да има и моров и сопа “, безапелационен е Красимир Вълчев. Във връзка с черно-белите учебници, министърът сподели, че такива постоянно е имало изключително в по-горните класове и ще има.

Той подсети, че учебниците се избират от учителите. Според него главният проблем е бил в репликата за по-притеснените възпитаници. Вълчев въпреки всичко разясни, че по-голяма част от учениците ксерокопират учебниците и имат черно – бели учебници и то с много неприятно качество.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР