Министърът на МВР Бойко Рашков трябва незабавно да си подаде

...
Министърът на МВР Бойко Рашков трябва незабавно да си подаде
Коментари Харесай

Веселин Марешки иска незабавно оставката на Бойко Рашков

„ Министърът на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков би трябвало неотложно да си подаде оставката след двете скандални разкрития на Николай Хаджигенов “. Това написа в профила си във Facebook лидерътна Политическа партия Воля Веселин Марешки.

Народният представител от ИБГНИ Николай Хаджигенов обществено съобщи, че 13 месеца е издирвал дискове на Министерство на вътрешните работи, съдържащи записи с полицейското принуждение от митингите през 2020 година Това значи, че и служебният министър, встъпил в служба преди 3 месеца, също е укривал тези дискове. Второ – Хаджигенов разкри също, че е получил подпомагане от Министерство на вътрешните работи едвам след съставянето на парламентарна комисия по тематиката – в края на месец юли. С това още веднъж удостовери, че служебният министър не е съдействал, с цел да излязат тези записи нескрито, показва той.

„ След такова съществено разкриване, Рашков няма по какъв начин да остане повече на този пост. “, безапелационен е Веселин Марешки.

На плануваното съвещание на Народното събрание във вторник, Рашков би трябвало да бъде извикан, с цел да даде пояснение за какво е прикривал тези дискове и не е съдействал навреме за разкриването на истината, счита водачът на Воля.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР