Министърът на младежта и спорта Весела Лечева присъства на откриването

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева присъства на откриването
Коментари Харесай

Весела Лечева откри ново стрелбище в Националната спортна академия

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева участва на откриването на новото образователно и подготвително стрелбище в Националната спортна академия „ Васил Левски “. То ще даде опция на доста студенти да се образоват при най-хубавите условия. В откриването участваха ректорът на НСА проф. Николай Изов, академичното управление, преподаватели и студенти.

Проф. Николай Изов и Весела Лечева, която е петкратен международен първенец по пукотевица и повторен олимпийски медалист, направиха алегорично и първите изстрели на новото стрелбище.

“Поздравявам Ви за тази облага. Това е втората зала, която откривате от началото на късия ми мандат, което демонстрира, че управлението на Националната спортна академия работи съществено и желае непрекъснато да усъвършенства изискванията за образование и подготовка. Надявам се през тази зала да минат доста бъдещи треньори, които да приготвят новите ни първенци “, сподели министър Лечева.

Весела Лечева посети и закритата писта по лека атлетика, която следва да бъде ремонтирана, тъй че да дава отговор на най-съвременните условия. Ремонтът ще бъде изработен със взаимните старания на НСА и ММС.

Ректорът на НСА срещна министъра на младежта и спорта с всички проекти за обновяване на залите на територията на висшето учебно заведение. В момента в кампуса се облагородяват и зелените площи, като Весела Лечева, проф. Николай Изов, олимпийската шампионка Тереза Маринова и други преподаватели засадиха дръвчета към алеите, по които всеки ден минават хиляди студенти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР