Министърът на младежта и спорта Весела Лечева награди с почетни

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева награди с почетни
Коментари Харесай

Весела Лечева награди тенисистите Илиян Радулов и Адрияно Дженев за титлата на Ориндж Боул“

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева награди с почетни медали Илиян Радулов и Адрияно Дженев, които победиха на двойки при 18-годишните на тенис шампионата " Ориндж Боул ", заяви пресцентърът на ММС.

" Поздравявам вас и вашите треньори за това достижение. Радостно е, че има пробив при младите, тъй като това ни дава вяра за бъдещето. Пожелавам ви триумф през идната година и да постигнете класиранията на Григор Димитров. Поставяйте си високи цели и не спирайте да мечтаете ", сподели министър Весела Лечева.

17-годишните тенисисти изпращат сполучлив сезон, като Илиян Радулов ще стартира 2023 година в топ 10 на международната класация, а Адрияно Дженев в топ 30. Следващото предизвикателство пред родните състезатели е Откритото състезание на Австралия.

Управителят на Националния тенис център Георги Дончев показа, че преди ден купата при 14-годишните на шампионата " Ориндж Боул " е спечелил и Иван Иванов. " Това е още едно удостоверение, че идва новата вълна, новите триумфи и резултати ", сподели Дончев.

Спортният шеф на Българската федерация по тенис Даниел Ангелов изрече признателност към министър Лечева за поддръжката, която ММС оказва на спорта.

На срещата с министър Весела Лечева участва и треньорът Христо Боянов.
 Весела Лечева пожела триумф на Банско като уредник на Световната купа по сноуборд
Весела Лечева пожела триумф на Банско като уредник на Световната купа по сноуборд

То се организира с наличието на ски легендите Мария Рийш и Марк Жирардели
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР