Министърът на младежта и спорта Весела Лечева говори пред БНТ

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева говори пред БНТ
Коментари Харесай

Лечева: ММС не трябва да се меси в работата на спортните федерации

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева приказва пред Българска национална телевизия за равносметката след близо 6 месеца ръководство като член на служебния кабинет. Тя даде изявление по време на Световната купа по сноуборд в Банско.

Министър Весела Лечева беше запитана и за продължаващите кавги във федерацията по повдигане на тежести.

„ Там от много време върви много комплициран междуличностен спор. ММС не би трябвало да се меси в работата на спортните федерации. Наше обвързване е да направляваме съблюдава ли се законът, наредбите, разпоредбите за стратегиите, които осъществяваме дружно с федерациите. Ще бъдем безкомпромисни във връзка с това дали са нарушени правила, дали са нарушени разпореждания на законодателството и наредбите. И там, както във всички организации, се опитваме да беседваме с всички страни по спора, в действителност сме в непрекъснат разговор “, заяви Лечева.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Смятам, че би трябвало да се даде опция на най-хубавите треньори да могат да вземат участие в подготовката на най-изявените ни състезатели. Има място за всички. Има и средства. Ние финансирахме българските щанги през 2022 година Изпълнихме нашите задължения към тях. Надявам се в своя доклад да покажат, че всичко това, което ние сме дали като благоприятни условия по всички стратегии, е изпълнено “, надява се Весела Лечева.
 Весела Лечева: Парите за нова зала за художествена гимнастика са обезпечени Весела Лечева: Парите за нова зала за художествена гимнастика са осигурени
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР