Министърът на младежта и спорта - Радостин Василев, уважи финала

...
Министърът на младежта и спорта - Радостин Василев, уважи финала
Коментари Харесай

Радостин Василев поздрави Левски за Купата и обяви, че ще криминализира бомбите по стадионите

Министърът на младежта и спорта - Радостин Василев, почете финала за Купата на България сред Левски и ЦСКА, в който „ сините “ победиха с трофея. Той бе в компанията на Димитър Бербатов в ложите на националния стадион „ Васил Левски “, а след мача даде любопитен коментар пред медиите.

„ Честита купа на Левски. По-добрият тим бяха. Надявам се да съм им на кадем оттук насетне и да имат доста купи и трофеи. Като цяло слаб мач, само че Левски бе по-силен през второто полувреме и справедливо завоюваха. Радвам се за тях. Левски и ЦСКА би трябвало да разпределят главните медали и купи в България “, сподели той във връзка триумфа на „ сините “, представен от „ Тема Спорт “.

„ Много хора и страсти. Хубаво е да има толкоз аудитория, само че съществено се възнамерявам за законопроект за пиротехниката по стадионите в България. Това би трябвало да се криминализира, че България изрично изостава. Тези бомби и гърмежи гонят другите хора от стадиона. Трябва да има повече ограничения за сигурност “, показа Василев по тематиката с следващата замяна на ракети и бомбички сред двете агитки.

Министърът бе помолен да разяснява и реакцията на предшественика си - Красен Кралев, откакто по-рано в телевизионно изявление съобщи, че напълно скоро го чака затвор. Радостин Василев съобщи, че не го е споменавал поименно, само че посочи, че е добре, че се разпознава в думите му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР