Министърът на младежта и спорта Радостин Василев изпрати поздравителен адрес

...
Министърът на младежта и спорта Радостин Василев изпрати поздравителен адрес
Коментари Харесай

Министър Василев поздрави европейския шампион по вдигане на тежести Ангел Русев

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев изпрати приветствен адрес до Ангел Русев, който победи за втори следващ път с европейската купа по повдигане на тежести в категория до 55 кг.

В Тирана, Албания Русев реализира дуел от 257 кг и изпревари с един кг испанеца Брачи Гарсия. В изхвърлянето българинът беше трети със 113 кг, само че навакса в изтласкването, в което беше неосъществим със 144 кг.

“Продължавате да доминирате в конкуренцията на мощни спортисти. Втората поредна европейска купа е доказателство за неизменност, старание в подготвителния развой и голям гений. Във Ваше лице България има превъзходен играч, който занапред ще разкрива своята мощ и капацитета си. Пожелавам Ви здраве и още доста покорени върхове в този спорт, който през годините ни е носил доста наслада и мотиви за горделивост ”, се споделя в приветствения адрес от министър Василев до Ангел Русев.

В същата категория дебютантът за България Дениз Данев се подреди на четвърта позиция с дуел от 220 кг., реализирани след шест сполучливи опита.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР