Министърът на младежта и спорта Красен Кралев взе участие във

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев взе участие във
Коментари Харесай

Министър Кралев: Успешно ограничихме разпространението на вируса, младите хора отново практикуват редица спортове

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев взе присъединяване във видеоконференция на министрите на младежта в Европейския съюз по отношение на отражението на COVID-19 върху бранш " Младеж ". В срещата се включи и европейският комисар с сектор " Иновации, проучвания, просвета, обучение и юноша " Мария Габриел.

" Младите хора и младежките организации съумяха да покажат, че проактивността, нововъведенията и солидарността са част от тяхната ДНК. Те продължиха да извършват доста от младежките действия през цифрови информационни канали. Младежките центрове и пространства в България поддържат младежите като основават и споделят видеоклипове и онлайн наличие по тематики, забавни за тях. Голям брой младежи и юношески организации подхващат доброволчески действия в поддръжка на хора и групи от хора, които са най-засегнати от пандемията COVID-19 ", сподели министър Кралев.

Красен Кралев даде за образец някои от практиките на младежите, които включват отговаряне на гореща линия за възрастни хора и хора, живеещи сами, както и снабдяване на артикули от първа нужда за тях. Други действия се концентрират върху даването на безвъзмездни защитни маски за многократна приложимост на хора с увреждания и безвъзмездна храна за хора в потребност. Доброволците имаха основна роля в поддръжка на лечебните заведения и лечебните заведения и в активността на националните и локалните управляващи.

" В тези изпълнени с провокации времена, българското държавно управление продължи да оказва поддръжка на нашите младежи и юношески организации. Младите хора в заетостта и младежите бизнесмени се възползваха от разнообразни хоризонтални ограничения. На учениците и студентите бе обезпечена опция да продължат образованието си онлайн ", уточни министърът на младежта и спорта. Той добави, че българското държавно управление подсигурява, че всички бюджети и заплащания са непокътнати, макар анулацията на разнообразни действия. Освен това са удължени интервалите за осъществяване на националните юношески планове.
 Министър Кралев със заповед за фитнесите
Министър Кралев със заповед за фитнесите

Залите ще работят при спазването на строги противоепидемични ограничения

" Към момента България е в развой на последователно намаляване на анти-пандемичните ограничения. Успешно ограничихме разпространяването на вируса. Днес младежите още веднъж практикуват редица спортове, посещават музеи, художествени галерии и библиотеки ", сподели още Красен Кралев.

Той счита, че е належащо да се активизират всички съответни стратегии и схеми на Европейски Съюз за справяне с последствията за младежите и младежките организации.
 Министър Красен Кралев не чака интернационален спорт до октомври
Министър Красен Кралев не чака интернационален спорт до октомври

След месец още веднъж ще бъдат направени проби на спортистите

" България приканва Европейската комисия да обезпечи задоволително еластичност при осъществяването на стратегиите на Европейски Съюз, в това число посредством преразпределение на средства сред разнообразни действия. Младежкият бранш би трябвало да може да се възползва изцяло от всички благоприятни условия ", уточни още министър Кралев.
 Министър Кралев с приветствен адрес във връзка Деня на българския спорт
Министър Кралев с приветствен адрес във връзка Деня на българския спорт

" През миналите сложни месеци за цялата нация Вие още един път показахте, че сте освен огромни спортисти, само че и огромни персони "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР