Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се срещна с

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се срещна с
Коментари Харесай

Министър Красен Кралев се срещна с ръководството на Българската асоциация по триатлон

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се срещна с управлението на Българската асоциация по триатлон (БАТ), коятo получи лиценз от ММС през месец март тази година.

Председателят на асоциацията Марио Илиев, заместник-председателят Калоян Илиев и Геновева Петрова - член на УС, срещнаха министър Кралев с идните начинания, които имат за цел разпространение на триатлона у нас измежду подрастващите. Обсъдени бяха и проектите на управлението на БАТ за развиването на спорта, както и включването на триатлона в програмата на ММС за финансиране през 2021 година.

В асоциацията все още членуват над 15 спортни клуба от цялата страна, в които се приготвят над 300 деца и юноши. Председателят на БАТ Марио Илиев регистрира, че олимпийският спорт се развива с извънредно бързи темпове в България, с помощта на помощта на ММС и сътрудниците на централата.

След подновяването на спортните надпревари бяха извършени две Държавни шампионати по триатлон, на които домакини бяха Пловдив и Русе. До края на годината в календара на асоциацията се включват съревнования в Карлово и Плевен.

Ръководството на БАТ срещна Красен Кралев с проектите си за развиване на треньорски фрагменти. От 14 до 18 октомври петима български експерти ще бъдат сертифицирани в Братислава, Словакия.

Марио Илиев връчи почетен плакет на министър Кралев с признателност за поддръжката от страна на ММС към развиването на триатлона в България.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР