Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе среща с

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе среща с
Коментари Харесай

Министър Кралев подписа меморандум за сътредничество с посланика на Босна и Херцеговина

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев организира среща с посланика на Босна и Херцеговина Н.Пр. Здравко Бегович. Двамата разискаха по какъв начин двете страни се оправят с предизвикването COVID-19 и дискутираха бъдещи проекти за партньорство сред двете страни.

Важна стъпка от укрепването на околните връзки сред България и Босна и Херцеговина е подписването на Меморандум за съдействие в региона на младежта и спорта.

Според Бегович министър Кралев и министър на гражданските въпроси на Босна и Херцеговина Анкица Гуделевич, която дава отговор за ресорите " юноша " и " спорт ", могат да обменят хрумвания за взаимна работа по разнообразни планове. Спортният министър насочи покана към Гуделевич за публична среща в България.

Красен Кралев увери посланика, че ММС ще показа опита си при осъществяване на редица надпревари, спортни лагери и други интензивности.

По време на срещата посланикът на Босна и Херцеговина сподели мощен интерес към Национална спортна база " Спортпалас " във Варна. Той се обърна към министър Кралев с молба за подпомагане за организирането на подготвителни лагери на представители на разнообразни типове спортове.

От своя страна Красен Кралев предложи на Н.Пр. Здравко Бегович да посети базата през летните месеци, с цел да се запознае обширно с изискванията, които предлага " Спортпалас ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР