Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри новопостроеното футболно

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри новопостроеното футболно
Коментари Харесай

Министър Кралев откри футболно игрище в с. Черниче

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри новопостроеното футболно игрище в с. Черниче, община Симитли. Кралев преряза лентата дружно с народния представител Стефан Апостолов, кмета на Общината Апостол Апостолов, кмета на обитаемото място Георги Стефанов.

Изграждането на игрището е финансирано със 104 468, 73 лева Средствата бяха обезпечени по извоюван план на Община Симитли по Наредба № 4 на Министерството на младежта и спорта.
Теренът е с повърхност 167 кв. м., с изкуствено тревно покритие и може да бъде употребен целогодишно от над 150 деца и младежи от с. Черниче.



" Всеки път, когато се открива сходно оборудване за българските деца, е празник за обитаемото място. С такава прелестна черква, която е построена в Черниче и с модерното игрище, което откриваме през днешния ден, духът на селото ще бъде мощен и жив. Искам да благодаря на кмета на Община Симитли господин Апостолов за това, че се грижи за българския спорт тук и поставя големи старания децата да получават съответни уреди, на които да се занимават с обичания спорт. Искам да благодаря и на народния представител Стефан Апостолов, който е зам.-председател на Комисията по въпросите на децата младежта и спорта в Народното събрание.

Той поставя големи старания и ни оказва помощ в Народното събрание, с цел да може да изпълняваме нашите отговорности по-добре. Щастлив съм, че виждам огромната наслада в очите на децата, които ще употребяват игрището. Това е доказателство, че сме свършили добре работата си ", съобщи министър Кралев по време на откриването.
Градоначалникът на Симитли Апостол Апостолов и кметът на с. Черниче Георги Стефанов благодариха на министър Красен Кралев за оказаната поддръжка от страна на ММС за реализирането на плана. Апостолов връчи и признателен плакет на спортния министър в символ на благодарност.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР