Министърът на младежта и спорта Красен Кралев направи инспекция на

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев направи инспекция на
Коментари Харесай

Министър Кралев инспектира реновираната зала „Раковски“

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев направи ревизия на реновираната зала „ Раковски “, в която националният тим по художествена гимнастика води централизирана подготовка. Ремонтът възлиза на обща стойност 250 000 лв., съобиха от ММС.

Красен Кралев, съпроводен от изпълнителния шеф на Национална спортна база ЕАД Пламен Манолов, обиколи ремонтираната зала, с цел да се запознае с осъществените ремонтни действия.
 img_0037  img_0174  img_0325  img_0395  img_0405
Строително-монтажните работи включват монтаж на нова дървена подова настилка, възобновяване на гипсокартон след течове и изолираност на тръби, изцяло пребоядисване, монтаж на осветяване и дървени порти. Предстои ободряване на коридорите и стаите за настаняване на спортистите и създаване на оздравителен център.
Министър Кралев и Пламен Манолов обиколиха обекта и разискаха вероятни хрумвания за бъдещи разширения на залата по художествена гимнастика.

По време на визитата на министъра девойките от националния отбор демонстрираха пред него новата си комбинация с топки, която приготвят за идния сезон. В залата подготовка организираха и гимнастичките от националния тим – самостоятелно.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР