Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни
Коментари Харесай

Кралев награди медалистите от европейското по щанги

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни плакети на ММС медалистите от Европейското състезание по повдигане на тежести. На шампионата в Букурещ българските състезатели завоюваха два сребърни медала в дуела - на Георги Шиков (до 105 кг) и Стилян Гроздев (до 62 кг), както и бронз на Даниела Пандова (до 48 кг). Общо оценките ни с тези в обособените придвижвания са девет - злато, 5 сребърни и 3 бронзови медала. Почетен плакет получи и треньорът на националния ни тим Иван Иванов.

" Изгледах всички Ваши опити по малкия екран и Ви приветствам за прелестното показване. Пожелавам Ви да сте здрави и да постигате още по-добри класирания ", съобщи Кралев.

Иван Иванов сподели на министъра информация със съпоставяне на резултатите от това и миналогодишното Европейско състезание. Тя демонстрира, че достиженията на българските медалисти са извънредно мощни, като на Гроздев и Пандова са даже по-високи от тези на съответните призьори в същите категории през предходната година, когато участваха и осъдените сега от Международната федерация по повдигане на тежести 7 европейски страни.

На срещата участва и президентът на Българската федерация по повдигане на тежести Неделчо Колев, който благодари на Кралев за помощта, която ММС им оказва за застраховане на подготовката и присъединяване в надпревари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР