Министърът на младежта и спорта Красен Кралев Красен Кралев е

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев Красен Кралев е
Коментари Харесай

Министър Кралев връчи призове на церемонията "Кмет на годината 2017"

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари... към профила връчи наградите на отличените общини в категория “Спорт и юношески политики” по време на церемонията “Кмет на годината 2017”, оповестиха от пресцентъра на министерството.

Победител в категория “Голяма община” съгласно вота на гласувалите е община Кърджали. Министър Кралев посочи, че в Кърджали напредъкът в построяването на спортна инфраструктура е осезателен. Той съобщи, че две значими спортни уреди в Кърджали ще бъдат публично открити до края на годината. Приключва ремонтът на закрития плувен басейн, както и на стадион „ Дружба ", който не е обновяван повече от 40 години – от своето изграждане. Вложените средства са близо 4 млн. лева по контракт с Министерство на младежта и спорта и от бюджета на Oбщината.

“През идната година плануваме да влагаме средства за създаване и реновиране на спортна инфраструктура както в района на Кърджали, по този начин и в цялата страна. Сигурен съм, че българските жители виждат и правят оценка нашите усилия”, уточни спортният министър. Красен Кралев акцентира, че държавното управление на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила е било първото, което е почнало да влага в строителството на спортни уреди. “Само тази седмица открихме две нови спортни зали – в Димитровград и в Сливен, както и реновирания състезателен комплекс “Академика 4-км” в София”, сподели той.

Министърът на младежта и спорта връчи наградите и на общините Първомай и Сопот, където съгласно вота на гласувалите в анкетата също се следи развиване на спорта и младежките политики.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР