Министърът на младежта и спорта Красен Кралев коментира темата за

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев коментира темата за
Коментари Харесай

Кралев: Няма да покажа договора на ЦСКА за базите


Министърът на младежта и спорта Красен Кралев разяснява тематиката за базите на банкрутиралото сдружение ПФК ЦСКА АД в студиото на Sportal TV.

Кралев разкри, че на своя отговорност не демонстрира контракта сред Спортното министерство и управлението на елитния ЦСКА, който сега употребява стадион “Българска войска ” и базата в Панчарево.

“В момента сме на финала на стартирането на състезанието за базите. Аз имам най-голямо предпочитание от всички този въпрос да завърши, тъй като всяко мое обществено събитие завършва с този въпрос. Надявам се, че всичко ще свърши сполучливо. За нас е значимо почитателите да бъдат удовлетворени и да знаят, че сме се отнесли заслужено и сме спазили закона. Да дадем базите на ЦСКА, бе единственото вярно решение предходната година.

Ако някой е имал предпочитание да съживи ПФК ЦСКА АД, щеше да заплати задължението от 1 млн. към Министерството на спорта, което бе изключено от листата с кредиторите. Липсата на искащи демонстрира, че тези погасителни проекти са били единствено проформа и никой действително не е желал да се занимава с този проблем. Имайте самообладание, ще решим казуса с базите. Не може обаче да се търси връзка сред търга за емблемата на ЦСКА и търга за базите.

Колкото до желанието на ЦСКА 1948 да види контракта за “Българска войска ” - това искане е отправено към предния кабинет, по време на служебното държавно управление. Аз не виждам смисъл той да се демонстрира сега.

Ваши сътрудници, публицисти, са го виждали, само че няма да го покажем, защото не желаем да се спекулира преди идния търг. Това решение е напълно моя отговорност. Договорът ще бъде показан, само че скандал няма да позволи в този момент.

Този, който желае да вземе базите, ще би трябвало да даде банкови гаранции, че ще работи за подобряването им, а не както бе по времето на Александър Томов - един гвоздей не бе забит ”, добави още министър Кралев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР