Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и областният координатор

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и областният координатор
Коментари Харесай

Министър Кралев и Пламен Нунев подпомогнаха спортен клуб на хора с увреждания в Русе

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ - Русе Пламен Нунев от свое име подкрепиха финансово активността на Спортен клуб " Олимп - спортът е равнопоставен ".

Това се случва в сложен миг за клуба. В репортаж на " Здравей, България " в ефира на Нова телевизия през седмицата Георги Гаев - ръководител на русенския състезателен клуб за хора с увреждания описа, че търси помощ, с цел да заплати членския импорт към Българската паралимпийска асоциация. Спортистите имаха потребност от средства, с цел да могат да вземат участие в надпреварите през годината. Таксата от 325 лв. за тях е непостижима и по тази причина първенците по шах, тенис на маса и други спортове приканиха за поддръжка в обществените мрежи.

Днес в офиса на Политическа партия ГЕРБ в Русе Пламен Нунев се срещна с ръководителя на клуба и от името на министър Красен Кралев.

" Уверих Георги, че може да разчита на нас и отсега нататък. Декларирали сме цялостна поддръжка и подпомагане за хората с увреждания, а това, че те са и сполучливи спортисти, единствено може да ни радва и респектира ", съобщи Пламен Нунев.

" Благодаря за ползотворната среща и за финансовата поддръжка за клуба ни на Красен Кралев и Пламен Нунев. Радвам се, че ни протягат ръка, тъй като схващат смисъла на всичко, което вършим. Благодарим от сърце! ", съобщи в края на срещата Георги Гаев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР