Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и извънредният и

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и извънредният и
Коментари Харесай

Министър Кралев участва в откриването на фотоизложба, показваща красивата природа на Русия

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и изключителният и пълномощен дипломат на Руската федерация у нас Н. Пр. Анатолий Макаров откриха фотоизложба, проведена от Руското географско сдружение и показваща красивата природа на Русия.

" За мен е чест да участвам на откриването на тази галерия и съм уверен, че тя ще бъде извънредно забавна за жителите и гостите на София. Аз надълбоко имам вяра, че спортът и изкуството спомагат за единението сред народите ", съобщи Кралев.

По време на церемонията министърът разгласи, че през месец септември България ще бъде хазаин на Световните шампионати по волейбол за мъже, художествена гимнастика и гребане за мъже и дами. По покана на Красен Кралев у нас за шампионатите идва министърът на спорта на Руската федерация Павел Колобков.

 Снимка 376754
Източник:

Кралев разгласи, че следва и още една фотоизложба. Тя ще бъде взаимен план на българския фотограф Костадин Андонов и съветските му сътрудници Сергей Хибрин и Андрей Голованов и ще показа техния взор върху провелото се в Русия Световно състезание по футбол.

Н. Пр. Анатолий Макаров съобщи, че фотосите, изложени пред съветското посолство са селектирани от над 52 000 фотографии. Те са произведения на съветски и задгранични фотографи, разказващи за красивата дива естествена и самобитното културно завещание на Русия.

" Хубаво е, че провеждането на една такава галерия се трансформира в традиция. През миналата година ползата към изложбата беше доста огромен. Сигурен съм, че и тези фотографии ще Ви дарят с незабравими страсти. В епохата на напрегнати интернационалните връзки, точно връзките сред хората остават тази константа, която задържа скелето на нашето другарство ", сподели Макаров.

 Министър Кралев връчи почетни медали на първенците по бразилско джу-джицу Николай Николов и Иво Евгениев
Министър Кралев връчи почетни медали на първенците по бразилско джу-джицу Николай Николов и Иво Евгениев

Двамата първенци описаха на министъра за своя спорт
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР