Министърът на младежта и спорта и кандидат за народен представител

...
Министърът на младежта и спорта и кандидат за народен представител
Коментари Харесай

Красен Кралев пое ангажимент за ремонт на стадиона в Белослав

 Министърът на младежта и спорта и претендент за депутат от ГЕРБ-СДС във Варна се срещна с поданици на град Белослав и представители на футболен клуб “Белослав - 1918 ", който е със 103-годишна история.

По време на срещата Кралев подари спортни екипи, футболни топки, флагчета и мрежи за стадиона, на който тренира футболния тим.

След диалози с кмета на Белослав инж. Деян Иванов пое ангажимент да бъде изработен главен ремонт на съблекалните на локалния стадион “Димитър Ватев ".

Кметът на общината срещна Кралев със спортната инфраструктура в града и му сподели градежа на стрийт фитнес площадка и комбинирано игрище за волейбол и баскетбол, които предстоят да бъдат приключени през април. Изграждането на новите спортни обекти са по план към “Програмата за развиване на селските региони за интервала 2014 – 2020 година

Деян Иванов и Кралев разгледаха терен, на който има опция да бъде построено подготвително футболно игрище към стадиона, което ще бъде предопределено за детско-юношеската школа. Община Белослав следва да кандидатства с план към Министерство на младежта и спорта.

увери жителите на Белослав, че усилената работа за развиването на общината и района ще продължи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР