Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов връчи почетни плакети

...
Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов връчи почетни плакети
Коментари Харесай

Министър Кузманов награди медалистите от Европейското по кану-каяк

Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов връчи почетни плакети на ММС на Веселин Вълчов, Радослав Стефанов и Денислав Цветанов за триумфите им на Европейското състезание по кану-каяк за юноши и девойки и младежи и девойки до 23 години в Познан, Полша.

На шампионата на Стария континент Веселин Вълчов и Радослав Стефанов приключиха на трето място в дисциплината двуместен каяк 1000 метра при младежите до 23 години. Второто отличие за страната ни донесе Денислав Цветанов, който се окичи с бронзов орден на 200 м едноместен каяк.

Министър Кузманов поздрави младите ни състезатели за оценките и им пожела още по-големи триумфи в бъдеще. " Пожелавам ви да сте здрави, да упражнявате старателно и на международното състезание в Португалия през септември още веднъж да ни зарадвате с оценки ", сподели министър Кузманов при награждаването на младите очаквания в кану-каяка.

На срещата при спортния министър участва и изпълнителният шеф на Българска федерация по кану-каяк Евелина Петрова, която одобри почетния плакет за треньора Леонид Деревянко за приноса му към триумфите на българските състезатели.
 Кузманов приветства българските олимпийци на откриването на Токио 2020
Кузманов приветства българските олимпийци на откриването на Токио 2020

Знаменосци бяха Мария Гроздева и Йосиф Миладинов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР