Министърът на културата проф. Велислав Минеков ще връчи традиционните годишни

...
Министърът на културата проф. Велислав Минеков ще връчи традиционните годишни
Коментари Харесай

Проф. Минеков награждава културни дейци по случай 24 май

Министърът на културата проф. Велислав Минеков ще връчи обичайните годишни награди по случай 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност.
Официалната гала ще се състои на 23 май (неделя) в Национална изложба „ Двореца “, оповестиха от културното министерство.
 Няма да повярвате с какво пътува един от новите министри Няма да повярвате с какво пътува един от новите министри
Свикнали сме да виждаме министрите, депутатите и като цяло всички хора, свързани с властта, да употребяват скъпи лимузини, с които да се прочие..
Най-високите оценки на Министерството на културата ще получат създатели и актьори от разнообразни области на изкуствата за техния принос в развиването на българската просвета и нематериалност.
 
 
 
 Велислав Минеков - от партията на Кунева през Отровното трио до длъжностен министър на културата Велислав Минеков - от партията на Кунева през " Отровното трио " до длъжностен министър на културата
Професор Велислав Минеков е новият длъжностен министър на културата. Той е български ваятел, наследник на известния скуптор проф. Величко Мин...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР