Министърът на културата незабавно да подаде оставка!, призова д-р Борислав

...
Министърът на културата незабавно да подаде оставка!, призова д-р Борислав
Коментари Харесай

Призив: Незабавна оставка на министъра на културата!

" Министърът на културата неотложно да подаде оставка! ", прикани доктор Борислав Цеков от „ Център за нова Европа “.

„ Държавното ръководство е нещо прекомерно съществено, с цел да се поверява в ръцете на случайници - неопитни, недообразовани, довчерашни стажанти, без сериозна специалност или задоволителна професионална подготовка и кариера. Цялата младежко-шуробаджанашка компания, наречена Политическа партия, е такава “, разяснява той във Facebook.

„ Но в тази ситуация думата ми е за това момче - " просто Наско ", което инсталираха отпред на Минитерството на културата. Малоумното видео, което популяризира от министерския кабинет, освен това в явно нетрезво положение или след приложимост на амфети или други наркотични субстанции, би трябвало да накара всеки средноинтелигентен човек да се засрами.

Дори и в провалени държавици с кафкиански ръководещи елити от вида на Либерия или Сиера Леоне, сходни осъществявания биха провокирали скандал “, показа доктор Цеков в обществената мрежа.

„ Това е подигравка с България, с българската просвета и изобщо - с обезверената нужда, която има страната ни, от свестни и квалифицирани управници. Оставка! “, добави той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР