Министърът на културата е получил сигнали за корупция, свързани с

...
Министърът на културата е получил сигнали за корупция, свързани с
Коментари Харесай

Велислав Минеков получил сигнали за корупция с паметници на културата

Министърът на културата е получил сигнали за корупция, свързани с недвижими монументи на културата, съобщи Радио Пловдив. Това разгласи самият той в града под тепетата след церемонията на връчването на националните награди " Христо Данов ". Церемонията се състоя в Дановата къща.
„ Сигнали за недвижимо културно завещание са в количество, което не мога да насмогна... И от Пловдив. Проблеми с реставрации най-вече, с парцели, които са затънали в очакване за решение, за мнение “, съобщи министър Минеков. Той добави, че Институтът за културно завещание беше погубен през годините изцяло умишлено за корупция.
 Служебният министър на културата - за нарушаванията в министерството Служебният министър на културата - за нарушаванията в министерството
" Листът с нарушавания в Министерството на културата е голям. " Това сподели в изявление за предаването „ Неделя 150 “ по БНР служеб...
" Но не са корумпирани чиновниците в НИНКН, а този който даваше последния автограф. Спомнете си кои са били те “, заяви  министърът. Министър Минеков разгласи, че сигнали и тъжби по недвижимо културно завещание получава на бюрото си по 30-40 дневно. Той заяви, че ще сезира за нарушаванията европейската прокуратура, тъй като не разчита на българската.
Министър Минеков връчи премия „ Христо Г. Данов “ на 90-годишния пловдивски публицист Георги Стоянов, който бе разгласен за „ артист на Тракия и пловдивския край “. Голямата премия за прозаичност тази година завоюва Бойка Асиова с романа си „ Роден на Великден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР