Министърът на културата Боил Банов Боил Банов е министър на

...
Министърът на културата Боил Банов Боил Банов е министър на
Коментари Харесай

Таня Цветанова отказа да коментира скандалните постове във Фейсбук

Министърът на културата Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 година в... към профила разяснява пред novini.bg постовете във Facebook на Таня Цветанова - върховен чиновник в министерството на културата и член на Управителния съвет на НДК.

Припомняме ви, че гръмна същински онлайн скандал, откакто в групи и страници във Facebook бяха публикувани постовете на Цветанова.
Шефката в Националния замък, която посреща водачите на Европа, стана известна със скандалните си постове в обществената мрежа. Активностите на Цветанова през времето са в диапазона от тиражиране на фотоси на Сталин, през колажи с Хитлер и монахиня, показваща междинен пръст, до статуси срещу някогашния президент Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на... към профила и някогашния еврокомисар и сегашен шеф в Световната банка Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в... към профила. В част от статусите си Цветанова изяснява по какъв начин се става “лека” журналистка единствено за една нощ.

Днес министър Банов сподели, че е осведомен с постовете. Той съобщи, че постовете във фейсбук са нещо персонално. „ Не мога да се греша в персоналния живот на хората “, разясни министър Банов и добави, че не се знае и дали те не са резултат на хакерска офанзива.

Ваня Бедрова от Министерство на културата отхвърли пък всевъзможен коментар пред novini.bg във връзка със създалия се скандал с Цветнова.

Самата Цветанова пък пред novini.bg съобщи, че операции не разяснява. "Има съд за това ", сподели тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР