Министърът на иновациите и растежа Милена Стойчева даде старт на

...
Министърът на иновациите и растежа Милена Стойчева даде старт на
Коментари Харесай

Стартира третото издание на „Най-добър младежки стартъп на България“

Министърът на нововъведенията и растежа Милена Стойчева даде старт на състезанието „ Най-добър юношески стартъп на България “ за 2024 година в София Тех Парк.

Над 300 младежи с над 160 плана вземат участие в надпреварата за новаторски бизнес хрумвания, който Фонд на фондовете и Стопанският факултет към СУ „ Св. Климент Охридски “ провеждат за трета поредна година. Кандидатите тази година са три пъти повече по отношение на предходните издания на надпреварата. Инициативата е под патронажа на Министъра на нововъведенията и растежа и в партньорство с Министерството на образованието и науката и още над 40 организации от капиталовата и предприемаческа екосистема.

Две трети от включените планове са на тимове от 2-ма до 5-ма младежи, а близо 50 са самостоятелните участници, които ще потърсят съидейници за концепциите си в границите на състезанието. Започва и двумесечната менторска стратегия, готова за всички над 300 студенти и младежи от страната, потърсили внимание от вложителите и благоприятни условия за развиване на концепциите...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР