Министърът на финансите Владислав Горанов обяви в съобщение до медиите,

...
Министърът на финансите Владислав Горанов обяви в съобщение до медиите,
Коментари Харесай

Горанов вика на килимчето Калин Митрев

Министърът на финансите Владислав Горанов разгласи в известие до медиите, че ведомството му организира инспекция по отношение на разкритията със заглавие " Азербайджанска перачница " на Проекта за следствие на корупция и проведена престъпност (OCCRP).

" С внимание следим тематиката и сме обезпокоени от информацията, публикувана в медиите. Разпоредих инспекция по изнесените данни и изисках пояснение от Калин Митрев, представителя на България в Съвета на шефовете на Европейска банка за възстановяване и развитие.

На база на събраната информация, държавното управление ще вземе отношение по проблема на постоянното си съвещание в четвъртък ", се декларира в известието на МФ.

Митрев, който е брачен партньор на Ирина Бокова, се появи през вчерашния ден в материал на в. " Гардиън ". Британското издание разкри скица за пране на пари на президентската фимилия в Азербайджан. Митрев, който съставлява България в Европейската банка за развиване, е бил част от нея и получил затлъстял хонорар за лобистки услуги.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР