Министърът на 4 срещи в ЕС е отстоявал позицията, че

...
Министърът на 4 срещи в ЕС е отстоявал позицията, че
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Зърнопроизводителите ще бъдат подложени на неконкурентни цени

„ Министърът на 4 срещи в Европейски Съюз е отстоявал позицията, че възбраната би трябвало да остане, внезапно пристигна тук и му свиха вижданията. Неясни позиции, вносители, които ги нямаше в зала, гласоподаване под строй и от на следващия ден българските зърнопроизводители ще бъдат подложени на неконкурентни цени “, сподели Георги Свиленски от Българска социалистическа партия в предаването „ Лице в лице “.

По думите му се трансферира отговорност от държавното управление на Народното събрание.

„ Вчера държавното управление е взело решение с неверни причини и с цифри, които споделят, че България губела по 40 млн. лева на месец от Данък добавена стойност. В последна сметка се оказа, че това е единствено експорт, а там няма Данък добавена стойност и не се губи нищо. За никаква вреда не става въпрос. Не е ясно какво се анулира, по този начин или другояче на 15 септември тази възбрана падаше. Никакви цени не са се повишили и нямаше да се намалят с или без възбраната “, добави Свиленски.

По думите му войната в Украйна е с приоритет в Народното събрание за сметка на българските жители.

„ За страдание, тази сглобка, съединена в манастир или не знам къде, не я интересуват тези неща, зърното от Украйна, да платим втория F-16. Два парламентарни дни няма нито един признат закон – систематизиране по комисии, решение за почивка и решение за рухване на възбраната, с това се занимава Народното събрание два дни “, уточни Георги Свиленски.

Той разяснява и конституционната и правосъдната промяна.

„ Говорят за Конституцията и правосъдна промяна, а през другото време стоят в една зала и пишат други закони. Конституцията е мъглата, зад която се крият всичките им порочни законодателства, които чакаме да одобряват, във връзка и с Плана за възобновяване. Слушам ги по коридорите, там не се приказва за закони, а за компании, които могат да вземат участие или не. Става въпрос за постове, поръчки и власт “, сподели още Свиленски.

По думите му Конституцията не би трябвало да се трансформира поради грешките на избрани ръководещи.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР