Министърът е оставен като самотен стълб, опитва се да се

...
Министърът е оставен като самотен стълб, опитва се да се
Коментари Харесай

Цитат на деня: Министърът е оставен като самотен стълб, който да се бори с вълните, които идват отвсякъде

Министърът е оставен като уединен дирек, пробва се да се бори с вълните, които идват отвред.

Това сподели пред Българска национална телевизия ръководителят на лекарския съюз доктор Иван Маджаров на въпрос за битката на Министерството на здравеопазването с епидемията от COVID-19. Добави, че не вижда държавна политика от никого, освен от министъра.

Маджаров добави, че съгласно него медиците са последните хора, в които обществото би трябвало да се съмнява. " Колегите в лечебните заведения знаят, че би трябвало да бъдат здрави и че би трябвало да защищават своите пациенти. Смятам, че организацията в лечебните заведения ще се случи по този начин, че който не е имунизиран, да си направи тест и сътрудника да продължи да работи ", сподели Маджаров.

" Има едно огромно обезверяване измежду сътрудниците във връзка с това, че когато преди се вслушваха в нас, ние имахме вяра, че потокът от заболели всеки ден ще стартира да понижава. Когато всяка заран се събудиш и чуеш новата численост инфектирани и знаеш, че би трябвало да отидеш на работа в болничното заведение, в случай че си в коронавирус поделение, знаеш, че ще бъдеш още по-натоварен, в случай че си в друго поделение, не знаеш дали твоето поделение няма да го закрият като коронавирус и да престанеш да лекуваш ", добави той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР