Министър-председателят явно не харесва как е съсипал държавата за последните

...
Министър-председателят явно не харесва как е съсипал държавата за последните
Коментари Харесай

Президентът: Изходът не е Велико Народно събрание, а оставка - незабавна |

" Министър-председателят очевидно не харесва по какъв начин е унищожил страната за последните 10 години и желае да му дадем опция да я съсипе още веднъж. Иска да вземе цялата страна като пленник за своето лично оцеляване ". Това съобщи президентът Румен Радев във Варна. Там той се срещна с протестиращите.

“Единственият отговор на тези мераци е безапелационен отвод. Виждате какво става с хората 40 дни. Българите в доста градове у нас и в чужбина скандират оставка. Най-големият боязън на това ръководство е почтени избори с машинно гласоподаване. За това е това отсрочване, за това е и тази рецесия ”, сподели още президентът.

Изход от тази рецесия може да има по един единствен метод с оставка, с цел да влезем назад в руслото на законността и да излезем от тази рецесия, съобщи още президентът.

Румен Радев разяснява и:

“Изобщо не би трябвало да става дума да се разясняват тези оферти, импортирани от министър-председател, който умъртви парламентаризма. Призовавам всички, които милеят за бъдещето на България, да не попадат в клопката на Борисов. Да не се увличат въобще в разискване на това " недоносче ", наречено предложение за нова Конституция. Моето предложение никога няма да го внеса в този парламент. Целта на Борисов не е рационална нова Конституция. Целта на Борисов е да не приказваме за шкафчета, за корупция, за беззакония, за полицейщина, за административен рекет и да забравим, че му желаеме оставката ”.

Изход, лекуване от такава рецесия на доверието не е Велико Народно заседание, а оставка - незабавна и безусловна, сподели още Румен Радев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР