Министър-председателят в оставка Бойко Борисов обсъжда в дома си вчерашните

...
Министър-председателят в оставка Бойко Борисов обсъжда в дома си вчерашните
Коментари Харесай

Борисов: Искат да им подпиша празен чек, без да знаем какво ще правят с парите

Министър-председателят в оставка Бойко Борисов разисква в дома си вчерашните решения на Народното събрание с министрите Костадин Ангелов, Кирил Ананиев, Екатерина Захариева, Деница Сачева и Лъчезар Борисов, стана ясно от включване онлайн във фейсбук.

"Вчера беше взето решение за договаряния за доставка на съветската ваксина. Това е незаконно и притеснително. "Спутник V " не е медикамент, а препарат за профилактика. За да бъде доставена, както желаят от Българска социалистическа партия, би трябвало да мине през централизирана инспекция. Този препарат слага живота на българите в риск. Това решение не може да бъде изпълнено ", съобщи здравният министър в оставка проф. Костадин Ангелов.

"Ние нямаме срещу съветската ваксина, когато ЕАЛ я утвърди. Дотогава съблюдаваме българските и европейските правила. Поздрави момчетата от щаба, връх 20 хиляди ваксини, още 200 хиляди от Pfizer в понеделник ", обърна се към него Борисов.

"Могат да си създадат държавно управление още през днешния ден и тогава могат да си докарат ваксини и от Луната. Ваксините са за над половин милион лв.. Искат да им подпишем празен чек, без да знаем какво ще вършат с тези пари ", добави още той.

"Всичко, което вършим е в името на хората. От дистанцията на времето ще се разбере какво сме създали против пандемията ", сподели министър председателят в оставка.

"Докога ще ни държат? Нарочно го вършат ", разяснява Бойко Борисов политическата обстановка.

Екатерина Захариева пък се регистрира за следващия скандал с Русия, като съобщи, че ще има съответна реакция. "Ще проведеш почтен диалог ", обърна се министър председателят към външният министър в оставка.

"Когато бъде утвърдена имунизацията, още същия ден ще подпишем контракт за имунизация. Спазваме разпоредбите. Техните туристи са добре пристигнали - всичко е прелестно. Но съм споделил ясно, няма да шпионствате в България ", безапелационен бе министър-председателят.

"Кунчев ми липсва. Утре ми смъкват конците и като се раздвижа ще дойда да ви видя ", сподели Борисов на Ангелов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР