Министър-председателят свика работна среща в Министерския съвет, на която беше

...
Министър-председателят свика работна среща в Министерския съвет, на която беше
Коментари Харесай

Правителството изпълни подготовката на изборите прозрачно и в срок

Министър-председателят свика работна среща в Министерския съвет, на която беше регистрирано осъществяването на авансово начертания график, съгласно изборния развой.

Няма закъснение в нито един от периодите, уточни министърът на превоза и известията Георги Гвоздейков, на който държавното управление разпореди координацията по осъществяването на дейностите по отношение на организационно-техническата подготовка на изборите.

Министърът на електронното ръководство Валентин Мундров посочи спомагателните ограничения, които ведомството е въвело за оптималната бистрота по удостоверяването на машините за вота.

Министърът добави, че устройствата за видеонаблюдение към този момент са по места. Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов съобщи, че се чака график от ЦИК за превозването на машините, което следва да се реализира на следващия ден.

Министърът на районното развиване и благоустройството Виолета Коритарова означи, че изборните описи са обновени и са направени въз основа на данните, които всекидневно се получаваха от общинските администрации, с цел да се обнови Национална база данни „ Население “. В последните 10 дни, преди да се разпечатат, Групово дело „ ГРАО “ направи...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР