Министър-председателят Николай Денков се закани, че ще предприеме действия в

...
Министър-председателят Николай Денков се закани, че ще предприеме действия в
Коментари Харесай

Денков: Завеждам дело срещу тези, които говорят за „хранилката на „Лукойл“

Министър-председателят Николай Денков се закани, че ще предприеме дейности в съда против хора, които приказват за „ хранилката „ Лукойл “.

„ По отношение на приказките за хранилки – завеждан дело против хора, които настояват такива неща, решил съм го “, сподели Денков.

Вчера депутатът от ГЕРБ Делян Добрев съобщи, че „ хранилката на „ Лукойл “ се оказва, че е много по-голяма, в сравнение с предполагахме “. Коментарът му следваше позиция на ПП-ДБ, в която коалиция дефинира като избирателен популизъм желанието на ГЕРБ за осъществяване на такова съвещание в петък.

„ За пръв път в историята на страната се случва кабинетът, министри и ръководеща партия да неодобряват съвещание на Народното събрание “, сподели Добрев.

Денков разяснява и изявлението на съпредседателя на Движение за права и свободи Делян Пеевски, че „ Лукойл “ са дали обещание на държавното управление да платят 500 млн. лева налози до края на седмицата.

„ В последните дни слушам преписани думи, които не съм споделил – Лукойл са поели ангажимент до края на годината да платят налозите си. Никога не съм казвал суми. Информацията от други лица е по скоро дезинформация “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР