Министър-председателят Николай Денков призова ЦИК да възстанови машинното гласуване и

...
Министър-председателят Николай Денков призова ЦИК да възстанови машинното гласуване и
Коментари Харесай

Денков: Ако продължи това напрежение, няма смисъл да има кабинет

Министър-председателят Николай Денков прикани ЦИК да възвърне машинното гласоподаване и съобщи, че Министерски съвет ще гласоподава оставката на зам.-председателя на ДАНС Деньо Денев.

" Имате всички учредения да преразгледате решението си и да отмените вчерашната си заповед и да възстановите машинното гласоподаване ", зави той. Според него отчетът за сходство на министерството на електронното ръководство е задоволително юридическо съображение за този акт. " Не виждам за какво да представям един отчет, който съставлява операция. Да я разпространиш на уеб страницата на Министерския съвет, значи да легитимираш една неистина ", уточни още Денков.

На въпрос дали Денков е подготвен да подава оставката на кабинета, в случай че продължи напрежението сред сътрудниците, той отвърна: " Ако продължи това напрежение, то няма смисъл да има кабинет. Както постоянно съм казвал, значимо е ние да вземаме верните решения ". Той добави, че е удовлетворен от решенията на Министерски съвет и от законите, признати от Народно събрание, само че това, което се случва сега е " доста зад границите, които са допустими ", сподели министър председателят.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР