Министър-председателят Николай Денков не е склонен да се променя по

...
Министър-председателят Николай Денков не е склонен да се променя по
Коментари Харесай

Денков не е склонен да се промени договорката за подкрепа на управлението

Министър-председателят Николай Денков не е податлив да се трансформира по някакъв метод джентълменското съглашение за ръководството на страната. По мотив думите на Атанас Атанасов от тази заран, че Мария Габриел ще показва имената на министрите, той съобщи, че промени в кабинета ще се вършат при единодушие сред него и Габриел.

“Това е сделката, а в случай че някой желае да прави промени, това би трябвало да се разиска ”, изрично бе министър председателят.

Денков разяснява и обстоятелството, че президентът Румен Радев сезира Конституционния съд за измененията в главния закон. “Той е заинтригувана страна и явно има проблем в това отношение, тъй като се лимитират негови права, с които беше злоупотребено през последните две години ”, счита министър-председателят.

Колкото до абсурда с пропуща да бъдат поканени депутати на церемонията по освещаването на бойните флагове на Йордановден, Николай Денков означи: “Политическата офанзива към министър Тагарев няма нищо общо с съответната неточност, която е направил специалист в министерството. Опити за политически офанзиви постоянно ще има ”. По думите му един подобен скандал с предложения не може да бъде комплициран на везните на модернизацията на армията, “където министър Тагарев стои извънредно устойчиво ”.

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР