Министър-председателят на Великобритания Тереза Мей заяви, че цялата страна се

...
Министър-председателят на Великобритания Тереза Мей заяви, че цялата страна се
Коментари Харесай

Тереза Мей: Цялата страна се гордее с представянето на националния отбор

Министър-председателят на Англия Тереза Мей съобщи, че цялата страна се гордее с представянето на националния тим на Англия на Световното състезание по футбол, макар провалянето на полуфинала от Хърватия нощес. Това разгласи самата Тереза Мей в персоналния си профил в “Туитър”.

”Не се получи този път, само че това беше едно велико достижение, което накара цялата страна да изпита гордост”, написа Мей в интернет-пространството.

Wasn't to be this time but it's been a great journey that's made the country proud. We'll be flying the flag on Saturday. #ThreeLions #CROENG
— Theresa May (@theresa_may) July 11, 2018 В същия туит тя оповестява, че в събота по време на мача за 3-ото място, ще издигне над резиденцията си на Даунинг стрийт 10 в Лондон флагът на Англия - Кръстът на Сейнт Джордж на бял декор. В събота Англия ще се опита да вземе едвам вторите си медали от Световно състезание в пряк конфликт с Белгия.
Още по време на мачовете в груповата фаза Мей заяви, че ще издигне флага на Англия дружно с този на Англия, именуван Юниън Джак, през въпросните 90 минути. A след сполучливия осминафинал против Колумбия премиер-министърът реши въобще да не смъква знамето. Ден по-късно тя съобщи, че когато пътят към купата завърши на Мондиал 2018, флагът на Англия ще бъде свален до мача за 3-ото място, когато още веднъж ще се издигне единствено за два часа или малко повече игрово време. Въпросната среща е на 14-и юли в Санкт Петербург.
Huge congratulations to @England. Keep the flag flying for us... #WorldCup2018 pic.twitter.com/SBuwPbhGbi
— Theresa May (@theresa_may) July 4, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР