Министър-председателят на България Николай Денков коментира решението евроквалификацията между България

...
Министър-председателят на България Николай Денков коментира решението евроквалификацията между България
Коментари Харесай

Николай Денков: Българският футбол върви надолу, БФС носи отговорност за това

Министър-председателят на България Николай Денков разяснява решението евроквалификацията сред България и Унгария на 16 ноември да се завърне на Националния стадион " Васил Левски ", само че без аудитория.

" До тази обстановка се стигна, тъй като българският футбол през последните години върви настойчиво и стабилно надолу. Време е БФС да си даде сметка, че той носи отговорност за това. Нещо би трябвало да се промени. Държавата няма права да се меси във федерации, само че аз като жител имам право да слага въпроса, че би трябвало да се търси смяна ", съобщи Денков, представен от БНР.

По-рано през днешния ден стана ясно, че след поредност от обрати и спекулации по отношение на мястото на осъществяване на срещата, тя в последна сметка ще остане в София, само че без аудитория поради предстоящите митинги против настоящето управление на БФС.

Премиерът заяви, че на следващия ден Министерство на вътрешните работи ще заяви какви ограничения ще предприеме за запазване на публичния ред по време на срещата, която е планувана за 19:00 часа наше време.

По-рано денем Унгарската футболна федерация изпревари БФС, като разгласи, че мачът, който в началото бе плануван за " Васил Левски ", ще остане там, само че при изменен час и без аудитория - от 19:00 часа вместо 21:45 часа.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР