Министър-председателят на България Кирил Петков продължава да трупа гаф след

...
Министър-председателят на България Кирил Петков продължава да трупа гаф след
Коментари Харесай

Лена не изпусна Киро и в Сърбия! Премиерът заговори отново за толеранция - изкара и фейковете за Борисов

Министър-председателят на България Кирил Петков продължава да натрупа гаф след гаф и да изумява както с държанието, по този начин и с изрече си. По време на посещаване в Република Петков даде изявление за наши публицисти, пред които разяснява настоящите политически тематики. Разбира се, компактно до него беше и говорителката на кабинета Бориславова, без която в последно време министър председателят ни не върви на никое място.

Пред медиите Петков съобщи, че на следващия ден ще отиде в прокуратурата и изясни какво тъкмо ще пита магистратите. Той още веднъж заприказва за фейковете с кюлчетата и пачките в чекмеджето на Бойко Борисов. По думите на премиера прокуратурата по този начин и не разкрила коя била Мата Хари, която снимала спалнята на водача на ГЕРБ.
свързани новини182603преди 6 часа171543преди 7 часа
Очевидно от дълго време сдъвканата тематика е по-важна за министър-председателя, в сравнение с хаоса в страната, рекордната инфлация, взрива на цените и схемите в " Булгаргаз ", за които Петков не обели и дума.

Въпреки това министър председателят ни се похвали, че бил разговарял с сътрудника му от Северна Македония Димитър Ковачевски и двамата свалили напрежението сред двете страни, зародило след срещата на северномакедонския министър председател Стево Пендаровски с ОМО " Илинден ". Петков даже се похвали, че двамата с Ковачевски били безапелационни, че ще бъдат с нулева " толеренция " към всяка провокация, имаща за цел да скапе връзките сред България и Северна Македония.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР