Министър-председателят на България Бойко Борисов потвърди, че съществува вариант, при

...
Министър-председателят на България Бойко Борисов потвърди, че съществува вариант, при
Коментари Харесай

Борисов потвърди: Тотото може да помогне на "Левски"

Министър-председателят на България Бойко Борисов удостовери, че съществува вид, при който държавното тото да поддържа " Левски " с рекламен контракт. Това стана ясно от думите на премиера по време на визитата вму в Шумен през днешния ден. Там той навести стадиона, за който държавното управление отпусна 3 млн. лева за ремонт. Даде и директиви по какъв начин да протече работата и даде обещание в бъдеще и още помощ, когато работата напредне.

" Всичко е работа на управлението, на фенклуба. Казал съм им (на феновете) в диалог, че никой предприемач не мога да накарам на мощ да стане спонсор на " Левски ". Но това е подобен клуб, че съм споделил, че с тотото за реклама можем да им помогнем в един миг, в случай че желаят. Видя се, че имат голяма фенска маса и това няма да е подарък ", сподели Борисов.

Министър-председателят разгласи още, че е заречен да помогне на " Левски " и за построяването на козирка на Сектор " А " на стадион " Георги Аспарухов ".

" Казал съм им. Нека да мислят. С това можем в един миг да им помогнем, в случай че желаят. Ако могат да се оправят сами, още по-добре. Както вършим на други игрища и на тях ще им помогнем, с цел да не им се смеят, че са без козирка ", сподели още министър-председателят.
Преди седмица Борисов се срещна със притежателите на пловдивските " Ботев " и " Локомотив ", откакто страната отпусна 37 милиона лв. за рационализация на стадионите им. Парите пристигнаха, откакто министър председателят разгласи, че се отхвърля от покупката на нов държавен самолен, макар че " Фалкон " -ът на " Авиоотряд 28 " към този момент дава съществени недостатъци. В резултат на рапределението на парите за тези два пловдивски клуба, от клубовете " Марица " и " Спартак " показаха неодобрение, че помощ няма и за тях, а единствено за двама локални гранда.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР